BİR EKİP ÇALIŞMASININ, DEĞERLİ BİR ÜRÜNÜN BİZLER HAZIRLAYICILARIYIZ. Turhal Eski Müftülerinden H. Mustafa Bilgen’in Turhal Tarihi ile ilgili 1950′ li yıllarda çalıştığı eser ,ekibimizin yoğun gayretleri ile “Tarihi Süreçte Turhal ” adıyla Turhal Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük destekleriyle yayınlandı.
21 Kasım 2019 Perşembe (bugün) saat 19.00’da Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda tarafımızdan eserin tanıtımı yapıldı.
Buradaki konuşmamın son bölümünde teşekkürlere yer verdim:
“Turhal Ticaret ve Sanayi Odası’nın Muammer Tuksavul’un Turhal Şeker Fabrikasını da anlattığı “Doğudan Batıya ve Sonrası ” adlı eserinden sonra H. Mustafa Bilgen’in “Tarihi Süreçte Turhal ” eserini gün yüzüne çıkararak okuyucularla buluşturması kültürümüz adına büyük bir vefadır.
Dolayısıyla ,Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ömer Çenesiz ‘e ve yönetim kuruluna, Bilgen Ailesi adına Yusuf Ayhan Necli’ye,,Emekli Akbank Müdürü Hasan Basri Atay’a, Önceki dönem Belediye Başkanı Yılmaz Bekler’e GOP Üniversitesi Öğretim Üyesi Alpaslan Demir’e,Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ekrem Anaç’a,Mahalli Tarihçi Hasan Erdem’e,TOŞAYAD’dan Remzi Zengin’e, diğer emeği geçen kurum kuruluş ve şahsiyetlere şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkürlerimi bildirdim.TÜRK KÜLTÜRÜNE ,TURHAL’A HAYIRLI OLSUN.